ÖNEMLİ !!! Kapatılan Gediz Üniversitesinde Mezuniyet Aşamasında Olup Üniversitemizce Düzenlenen Ek Sınavlara Giren Öğrenciler !!!!

EK SINAVLAR :667 KHK ile kapatılan Gediz Üniversitesine kayıtlı iken ( Gediz MYO ve Gediz Adalet MYO ) tüm derslerini alarak mezun aşamasına gelmiş, ancak başarısızlık ve/veya ortalama yetersizliği nedeniyle mezun olamayan öğrenciler için tekrar derslere devam zorunlulukları da bulunmadıkları dikkate alınarak, başarısız olduğu derslere ilişkin Ek sınavlar Koordinatör Üniversite olarak tarafımızca yapılacaktır.

YÖK tarafından belirlenen esaslar kapsamında tanınan Ek sınav hakkından yararlanmak üzere; yapılacak Ek sınavlara girmek isteyen ve halen Üniversitemizde kaydı bulunan/olan öğrencilerimizin en geç  21.06.2017  tarihine kadar diekçe ile birimimize (Çelebi Meslek Yüksekokulu) başvurmaları gerekmektedir.

Sınav Programı (Bölüm/Dersler/Tarih/Saat/Gün/Yer vs.) Sınav müracaatlarının tamamlanmasını müteakip günlerde Yüksekokulumuz web sayfasından duyrulacaktır.

Bu sınavlara girecek öğrencilerden ÖSYM tarafından başka bir yükseköğretim kurumuna yerleştirilip kayıt yaptırmış olanlar öncelikle bu üniversitelere gitmeli ve ek sınavlara Koordinatör Üniversite olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nde gireceğini belirterek kayıtlarını sildirmelidir.

Başvuru Dilekçesine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Dilekçeler Doldurulduktan sonra biriminize 21 Haziran 2017 tarihine kadar teslim edilmelidir.

NOT: Bu sınavlar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlenen esaslar kapsamında ücrete tabidir. Ücretler her bir dersin sınavı için, öğrencilerin kayıtlı oldukları programa ait öğrenim ücretinin AKTS kredisi başına ödenecek tutarının (Program öğrenim ücreti TL/bir yıllık 60 AKTS) dersin toplam AKTS kredisi ile çarpımı sonucunda hesaplanan miktarın yarısı şeklinde yansıtılacaktır. Başvurular toplandıktan sonra oluşan borçlar ilgili bankaya gönderilecektir. Sınav ücretini ödemeyen öğrenciler sınavlara alınmayacaktır.

Diğer DUYURULAR