GÜNCELLEME: Kapatılan Gediz Üniversitesi İçin Üniversitemizce Düzenlenecek Ek Sınavlara Girecek Olan Öğrenciler

GÜNCELLEME:

YENİ / EK SINAVLAR : 667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Gediz Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Ve Adalet Meslek Yüksek Okulunda kayıtlı olan ve tüm derslerini alarak mezun aşamasına gelmiş ancak başarısızlık ve ortalama yetersizliği nedeniyle mezun olamayan öğrenciler için Ek Sınav programları belirlenmiştir.

Aşağıdaki listelerde Sınav Programları ve öğrenci bazında ödenmesi gereken toplam ücretler belirtilmiştir.

Öğrencilerin sınavlara girebilmesi için ödenmesi gereken toplam ücreti en geç ilk sınav tarihinden bir gün önce ödeyerek dekontunu ilgili Çelebi Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşlerine veya Yüksekokul Sekreterine teslim etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapmayan veya geç ödeme yapan öğrenciler sınavlara alınmayacaktır.

Ödemeler Ziraat Bankası Girne Bulvarı Şubesinde TR390001001903610669545199 IBAN Nolu hesaba yapılacaktır.

İşlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için ödemeler yapılırken aşağıda belirtilen miktarlar küsuratı ile birlikte yatırılmalı ve ücretin düz hesap olması adına eksik veya fazla ödeme yapılmamalıdır.

Ödeme Tablosu için TIKLAYINIZ

Not: Sınav Programı ve Tarihleri yakın zaman içerisinde Çelebi M.Y.O. sitesi duyurular kısmından ilan edilecektir. Lütfen site güncellemelerini günübirlik takip ediniz.

Diğer DUYURULAR