1.İzmir Finansal Piyasalar ve Mali Kurumlar Çalıştayı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Çelebi Meslek Yüksekokulu, 30/05/2014 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirilen 1.İzmir Finansal Piyasalar ve Mali Kurumlar Çalıştayı’ndaydı. Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlilerinden Şehriban AYGÜN, Savaş YILDIZ ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Engin KÜÇÜKSİLLE,  "Türkiye'de son on yılda sermaye piyasalarındaki yenilik ve gelişmeler" konulu çalıştaya katıldı.

Çalıştaya, Prof. Dr. Ahmet ATAN, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Dr. Vahdettin ERTAŞ, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halit YANIKKAYA ile birlikte çok sayıda akademisyen ve iş adamı katıldı.